De Citit : Știri

Festivalul National de Teatru, Muzica si Dans Maiart

| 14 mai

Pasiunea, la rang de arta
FESTIVALUL DE TEATRU, MUZICA SI DANS MAIART
15, 16, 17 mai – Casa de Cultura a Studentilor

Asociatia Culturala pentru Tineret “Maiart” organizeaza, pentru al 11-lea an consecutiv, Festivalul National de Teatru, Muzica si Dans Maiart! Evenimentul va avea loc pe 15, 16 si 17 mai, la Casa de Cultura a Studentilor, incepand cu ora 12.00. Accesul publicului este gratuit.

De 11 ani, Festivalul Maiart este o rampa de lansare a tinerilor talentati si dornici de afirmare. Evenimentul este unul cu traditie pentru trupele de teatru ale liceelor din Bucuresti, dar si a altor amatori de arta de toate varstele. La editia din acest an s-au inscris in concurs peste 30 de trupe de teatru, interpreti de muzica de toate genurile si trupe de dans. Concurentii vor fi jurizati de specialisti care au acceptat invitatia de a participa in mod voluntar la eveniment. Festivalul se va desfasura de-a lungul a trei zile: vineri, sambata si duminica, urmand ca premiile sa fie acordate celor mai buni, la finalul zilei de duminica, 17 mai.

Spectatorii vor avea placerea de a asculta atat melodii ale artistilor consacrati ai momentului, cat si evergreen-uri ale muzicii romanesti, reprezentatii folk si creatii proprii ale amatorilor de toate varstele, piese de teatru celebre, precum “Ursul” de A. P. Cehov, “Pisica verde” de Elise Wilk, “Spectatorul condamnat la moarte” de Matei Visniec, “Drum in jos cu inger” de Oleg Bogaev, “O noapte furtunoasa” de I. L. Caragiale si multe altele, inclusiv creatii proprii, dar si momente de dans cu coregrafii originale.

Publicul de toate varstele este invitat sa traisca prin ochii tinerilor viata si sa sustina tinerii artisti. Accesul este gratuit.