De Citit : Știri

Gatitul si poftitul in bucatarie

| 04 martie

Competitia culinara dedicata publicitarilor isi propune ca la a doua editie sa pregateasca un “teren de joaca” absolut delicios pentru toti participantii. De aceea, pregatim brief-uri alese, un juriu perspicace, o competitie creativa asociata evenimentului si la final, un after-party pe masura concurentilor si a castigatorilor.

Cu toate acestea, Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL aromata de Coseli, sarbatorita cu Privileg Catering, savurata cu Staropramen si recomandata de Mega Image are in continuare inscrierile deschise pana pe 19 martie. Exista un cost de 200 euro/echipa, iar formularul de inscriere trebuie sa ajunga la [email protected]. Agentiile sunt rugate sa scoata din artileria culinara maxim 4 coechipieri pasionati si pofticiosi.

Competitia nu se limiteaza doar la probele de gatit, exista din nou o competitie de design de logo-uri, special create pentru eveniment. Inscrierile pentru aceasta competitie sunt deschise pana pe 21 martie, la ora 14:00. Logo-urile, atat in format print, cat si web, trebuie trimise tot la [email protected], acestea fiind prezentate aici pe masura ce sunt inscrise in competitie.

Kuxa Studio este din nou gazda noastra si la cea de-a II-a editie a Cupei, iar juriul prezent in cele 3 zile de competitie este format din: Anca Mitu (Manager Privileg Catering), Ionut Potinga (Director National de Vanzari Coseli), Carmen Tepelea (Reprezentant Kuxa Studio), Stela Cristea (Manager Proiect Gustos.ro), Maria Belu-Burtea (Editor Coordonator Click! Pofta buna!) si Cristiana Chioncel (Director Editorial La Cucina).

Fiecare membru al juriului va evalua fiecare echipa, acordand un punctaj intre 1 si 10 pentru fiecare dintre urmatoarele criterii: creativitatea conceptului culinar si incadrarea in tema, respectarea timpului acordat pentru proba, team work, aspectul mancarii, gust si creativitatea denumirii preparatului.

La final, odata ce trecem prin toate brief-urile culinare si prin toate probele absolut delicioase, vom putea in sfarsit sa ne rasfatam la after-party-ul oferit de catre Privileg Catering, impreuna cu participantii si castigatoriile celei de-a II-a editii a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL.

Partenerii media ai evenimentului sunt Click! Pofta buna!, gustos.ro, LaCucina, 24FUN si Radio Guerrilla.

Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL este un eveniment IQads si Mixtopia.ro.

Despre Floriol
Floriol are grija de sanatatea ta si iti incurajeaza apetitul pentru o viata activa si o dieta echilibrata. Starea generala de bine incepe in bucatarie, dar pe cat de valoroasa este o alimentatie sanatoasa, pe atat de important este sa faci cat mai multa miscare si sa te implici in cat mai multe activitati sportive.

Despre Mega Image

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 300 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (168), Shop&Go (127), AB COOL FOOD (1).

Parte din Delhaize Group, Mega Image isi propune sa ofere, in fiecare zi, servicii de calitate si o sortimentatie de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Despre Cupa Agentiilor la Gatit
Cupa Agentiilor la Gatit este un eveniment IQads si Mixtopia.ro, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal aflata la a VII-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke si Cupa Agentiilor la Gaming.