De Citit : Știri

Natalie Portman si Ashton Kutcher – intr-o relatie Fara Obligatii

| 31 ianuarie

Natalie Portman si Ashton Kutcher vor fi un cuplu in care doar sexul conteaza, in comedia romantica Fara obligatii / No Strings Attached, care va rula in cinematografele din Romania incepand cu 11 februarie.
Emma (Natalie Portman) si Adam (Ashton Kutcher) sunt prieteni de-o viata. E suficienta o noapte de sex pentru ca totul sa riste sa se duca pe apa sambetei. Pentru a-si proteja relatia de prietenie, cei doi fac un pact si decid sa aiba o relatie strict “fara obligatii.” adica fara gelozie, fara asteptari, fara certuri, fara flori…
Inseamna ca fiecare are voie sa faca orice vrea, cu cine vrea, in orice loc public vrea, atata timp cat nu se vor indragosti unul de celalalt. Acum, se pune intrebarea: poti face sex cu cineva fara sa cazi in mrejele iubirii? Oare va supravietui prietenia lor?
Filmul va rula la CinemaPro, Light Cinema, Hollywood Multiplex, Movieplex, Patria, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Timisoara, Iasi, Bacau, Pitesti, Arad, Baia Mare), Odeon Cluj, Cityplex Constanta si Lotus Oradea.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.