De Citit : Știri

Rock and Roll Train pentru concertul Bon Jovi de la Bucuresti

| 04 februarie

Organizatorii concertului care se anunta a fi cel mai mare din Romania in 2011 – Bon Jovi in Piata Constitutiei – au anuntat ca biletele au fost puse astazi spre vanzare si ca se vor pune la dispozitie trenuri Rock and Roll, special pentru fanii din marele orase ale Romaniei care vor sa vina la concert.

Proiesctul Rock and Roll Train consta in vouchere de transport dus-intors din principalele orase ale Romaniei, special pentru concertul Bon Jovi. "Proiectul exista, insa trebuie definitivat", a declarat Valentin Vasiloiu de la Eventim.
"Bon Jovi stie acum ca exista o tara numita Romania", a declarat Marcel Avram. Deocamdata nu se stie cine va canta in deschiderea concertului Bon Jovi, insa, potrivit lui Marcel Avram este posibil sa fie vorba despre 2 special guests – unul din Romania si unul de-afara.
"Pe 8 iulie Bon jovi va canta la Istambul, iar pe 10 va fi prezent in Bucuresti. Sunt asteptati la concert si fanii bulgari, preconizandu-se o prezenta de aproximativ 10 mii de fani din Bulgaria", a mai adaugat Marcel Avram.
Turneul The Circle Tour a fost pornit in febriuarie 2010 si a cuprins 79 de concerte pe 5 continente. In 2011 vor urma inca 140 de concerte.
Biletele au fost astazi puse spre vanzare in reteaua Eventim si pe eventim.ro, iar pretul lor variaza intre 138,5 lei (oferta promo – primele 2000 de bilete) si 479,3 lei (VIP).
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.