De Citit : Altele

Ultimele 3.000 de abonamente la UNTOLD Festival

| 25 iunie

București, 25 iunie 2015 – Succesul UNTOLD Festival, cel mai așteptat festival al anului 2015 în România, a depășit așteptările. Cele 35.000 de abonamente de 4 zile și cele 4.000 de bilete de o zi au fost epuizate cu peste o lună înainte de eveniment. Pentru a răspunde cererii mari din partea fanilor, organizatorii UNTOLD Festival anunță lansarea unei ediții limitate de 3.000 de abonamente și 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access.

Fanii din România, dar și din alte colțuri ale lumii, și-au asigurat intrarea la UNTOLD Festival. Atrași de experiența inedită de festival și de line-up-ul impresionant, festivalierii vin în Capitala Europeană a Tineretului din Noua Zeelandă, Canada, Mexic, Marea Britanie sau Ungaria la UNTOLD Festival, destinația turistică muzicală a verii din România.

După epuizarea ultimelor 3.000 de abonamente și 1.000 de bilete pentru fiecare zi din categoria Early General Access, se vor vinde exclusiv doar bilete de câte o zi și se va trece la un nou prag de preț.

Noutăți despre campusul și campingul UNTOLD

Participanții așteptați în această vară la UNTOLD Festival au ca opțiuni de cazare Campusul Hașdeu și Campusul Observator. Începând de astăzi se pot achiziționa pe lângă camere integrale și locuri individuale în campus, sistemul de cazare fiind similar cu cel al hostelurilor, însă, pentru o experiență inedită organizatorii recomandă festivalierilor să se cazeze împreună cu prietenii.

Prețul unui pat în campusul UNTOLD începe de la 60 lei (+9% TVA) pe noapte. Detalii și achiziție pe https://untoldfestival.com/ro/campus-ro/.

Campingul oficial UNTOLD

Până în 10 iulie 2015 se mai pot cumpăra bilete în Campingul Oficial UNTOLD. Toți cei care își achiziționează loc în camping între 23 iunie și 10 iulie pot câștiga prin concurs produse utile pentru cele 4 zile de festival. Detalii despre concurs se găsesc pe pagina oficială de facebook https://www.facebook.com/UntoldFestival

Capacitatea maximă a campingului este de 25.000 de persoane pentru cele 4 zile de festival. Situată în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, în Livada Palocsay, zona de camping va avea o suprafață totală de 95.000 de metri pătrați, fiind disponibilă atât pentru amplasare de corturi, cât și pentru rulote. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro atât pentru cazarea în cort, cât și pentru rulotă.

 

Despre UNTOLD

UNTOLD Festival, se va desfășura în perioada 30 iulie – 2 august, la Cluj-Napoca și va aduce pentru prima data în România, pe aceeasi scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj vor urca 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

UNTOLD Festival este proiectul major de divertisment al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca.

 

UNTOLD Festival este susținut de:

Partener Principal: URSUS

Partener Oficial: Banca Transilvania, Banca Oamenilor Întreprinzători

Powered by: Absolut

Brought to you by: Coca-Cola

Sponsori: Durex, Nescafe,

Mobility Partner: HTC One M9

Charged by: EuroGsm

Partener instituțional: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj

Susținut de: Cinema City

Shopping Partner: Iulius Mall & Palas

VIP AREA provided by: Fratelli Group

Partener Print: PMA Invest

Inspired by: Daisler Print House

Partener Special: HaHaHa Production

Partener Travel: Wens Travel

Parteneri Media: Radio ZU, ZU TV, Antena 1, Antena Stars

Partener de monitorizare: Mediatrust