Evenimente : Sport

Cupa Liceelor la fotbal

Sport

Cu oca
zia jocului de miercuri, de la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", din cadrul etapei a 25-a a campionatului Ligii a II-a, pe care formaţia FC Bihor îl va disputa în compania echipei arădene UTA, clubul orădean începe organizarea Cupei Liceelor, o competiţie adresată liceenilor orădeni, care se va desfăşura în deschiderea fiecărui joc pe care "roş-albaştrii" îl vor disputa pe teren propriu în acest final de campionat.

Vor participa echipele liceelor "Ady Endre", Mihai Eminescu" şi "Emanuil Gojdu". Partidele se vor disputa pe terenul sintetic al Stadionului "Iuliu Bodola", în sistem "fiecare cu fiecare".
Partidele se vor desfăşura pe durata a două reprize a câte 25 de minute şi vor opune formaţii alcătuite din câte 8 jucători de câmp şi un portar.
Miercuri, cu ocazia jocului de seniori FC Bihor – UTA, care va debuta de la ora 18, se vor confrunta, în deschidere, pe terenul sintetic, de la ora 16.30, formaţiile de liceu de la "Ady Endre" şi "Emanuil Gojdu".
În următoarea etapă, sâmbătă, 14 mai, când orădenii vor primi replica celor de la ALRO Slatina, Cupa Liceelor – FC Bihor va continua, de la ora 9.30, cu disputa dintre formaţiile reprezentative ale CN "Mihai Eminescu" şi LT "Ady Endre".
În fine, înaintea jocului FC Bihor cu Petrolul Ploieşti, programat pe data de 28 mai, de la aceaşi oră – 9.30, se vor duela în cadrul competiţiei liceenilor cei de la CN "Mihai Eminescu" cu cei de la CN "Emanuil Gojdu".
Competiţia rezervată echipelor de licee orădene se înscrie într-un program mai amplu al departamentului de marketing de la clubul FC Bihor, care îşi propune să ofere şi o altă perspectivă asupra clubului fanion, care în ultima perioadă s-a implicat şi în acţiuni sociale.
Prin acest proiect se oferă şi o alternativă tinerilor, tot mai mult atraşi de alte preocupări decât cele sportive, care să dezvolte spiritul de competitivitate şi fair-play.
Clubul FC Bihor, care asigură echipamentul de joc, mingile şi arbitrii, va premia la final şi cea mai frumoasă şi înfocată galerie, care va avea ocazia să susţină şi echipa de seniori, după jocul liceelor, competitorii, profesorii şi galeria echipelor vor avea acces gratuit la meciul formaţiei de seniori.
Fiecare echipă de liceu participantă la competiţie şi-a ales un jucător de la formaţia FC Bihor care să o reprezinte. Astfel, portarul Pogacsics va reprezenta echipa liceului "Ady Endre", atacantul Mărkuş pe cea a CN "Mihai Eminescu", iar Florean va fi jucătorul "roş-albastru" care îi va susţine şi îi va reprezenta pe cei de la CN "Emanuil Gojdu".
Cei trei jucători ai FC Bihor vor fi prezenţi fiecare la evenimentul pe care unitatea de învăţământ pe care o reprezintă îl va organiza de-a lungul acestei luni şi vor oferi o minge cu autografele tuturor jucătorilor liceelor.
De marţi se pun în vânzare biletele de intrare pentru jocul cu UTA
Într-o altă ordine de idei, pentru jocul echipei de seniori a FC Bihorului de miercuri, cu începere de la ora 18, din compania UTA, clubul orădean pune în vânzare biletele de intrare la meci încă de marţi, la stadion, în intervalul orar 14-17, iar miercuri, înaintea disputei, acstea vor putea fi achiziţionate încă cu două ore înainte de începerea jocului, de la ora 16.
Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Sursa – ebihoreanul.ro