Locuri : Agenții de turism

TRAVEL EXPRES

Prin agentia noastra aveti posibilitatea de a va petrece vacantele si concediile dupa gustul dumneavoastra. Fie ca doriti sa cunoasteti mai bine tara noastra – zonele montane, statiunile balneoclimaterice, orasele istorico – culturale, litoralul Marii Negre – fie ca v-ar placea sa vedeti bogatiile si frumusetile si a altor tari din Europa – Grecia, Croatia, Italia, Spania, Austria, Anglia, Franta, Benelux, Bulgaria – calatorind cu autocarul, cu avionul sau cu masina personala, in orice anotimp al anului va stam la dispozitie cu oferte din cele mai variate si mai pe placul dumneavoastra.

Pentru cei care doresc o vacanta exotica, va stam la dispozitie cu oferte last minute la tarifele cele mai avantajoase: Egipt, Tunisia, Insulele Canare, Dubai, Brazilia, Cuba, Caraibe.

Nu stiti cum o sa ajungeti la o anume destinatie, nu stiti unde o sa innoptati? NOI va putem ajuta sa gasiti un mijloc de transport potrivit: autoturism, microbus, autocar sau avion si o unitate de cazare conform preferintelor dumneavoasta.
– TURISM INTERN si EXTERN,
– TRANSPORT INTERNATIONAL CU AUTOCAR sau MICROBUS,
– BILETE DE AVION,
– REZERVARI HOTELIERE,
– ASIGURARI MEDICALE, STORNO, R.C.A,
– RENT-A-CAR, INCHIRIERI AUTOCARE sau MICROBUSE,
– TRADUCERI SI PUBLICARI IN MONITORUL OFICIAL.

Oferte EARLY BOOKING – Rezervi din timp, platesti mai putin !!!

REDUCERI DE 7 – 20% PENTRU REZERVARI DIN TIMP, LA URMATOARELE DESTINATII:

– MALLORCA
– COSTA BRAVA
– EGIPT
– CRETA
– CORFU
– RODOS
– ZAKINTHOS
– BULGARIA