Locuri : Altele

Opel West

Obiectivele OPEL West au fost trasate de la inceputul activitatii acestuia:

oferta varianta;
servicii complete si de calitate;
mentinerea si consolidarea relatiilor cu clientii;
asigurarea unui ambient de calitate.

Toate acestea nu ar fi fost posibile fara un personal bine pregatit ale carui eforturi sunt canalizate spre satisfacerea necesitatilor clientilor OPEL West.
Competenta, pregatirea temeinica si permanenta a personalului sau, optimizarea ritmului de lucru si eforturile permanente de a raspunde solicitarilor clientilor sai au consolidat pozitia OPEL West pe piata auto.
Pentru a asigura toata gama de servicii vanzare si post-vanzare, in cadrul OPEL West s-au creat departamente ale caror sarcini si obiective vin in intampinarea clientilor.
Departamentul Vanzari vine in intampinarea solicitarii clientului, oferindu-i o gama variata de autoturisme si autoutilitare noi si rulate. Sociabilitatea, dinamismul si buna pregatire a personalului Vanzari asigura un dialog si un ambient placut in relatia cu clientii.
Departamentul Logistica asigura coordonarea vanzarilor, importul si pregatirea autoturismelor spre livrare.
In ceea ce priveste serviciile post-vanzare, OPEL West a creat departamentele Piese de schimb si accesorii auto, Service, Vopsitorie-Tinichigerie si Cosmetica auto. In culisele acestor departamente se afla acelasi personal bine pregatit al carui obiectiv urmareste indeaproape asigurarea unor servicii de calitate intr-un ambient de calitate. Standardele de inalta calitate promovate de General Motors sunt asigurate de OPEL West printr-o permanenta pregatire a personalului sau si prin punerea la dispozitie a tuturor facilitatilor necesare lucrarilor de calitate.
Dezvoltarea complexului OPEL West nu ar fi fost posibila fara aprecierea dumneavoastra.
Acest lucru ne confera incredere in activitatea desfasurata.Dorim sa va asiguram de faptul ca OPEL West nu reprezinta o simpla locatie pe piata auto locala, ci reprezinta operativitate, performanta in asigurarea tuturor serviciilor, eleganta si loialitate in relatia cu clientii.
OPEL West 2006: Servicii de calitate intr-un ambient de calitate!