Locuri : Cazare

Robinson Country

Robinson Country Club este un loc in care linistea, relaxarea si confortul va sunt oferite din partea casei.
Situat pe dealurile orasului Oradea, Robinson Country Club este o oaza de liniste intr-un minunant oras din vestul Transilvaniei.
Daca doriti o clipa de relaxare sau o petrecere de neuitat va stam la dispozitie cu diverse modalitati de petrecere a timpului liber.
Va invitam sa faceti cunostinta cu istoria si filozofia clubului nostru, cu serviciile oferite si sa vizualizati cateva imagini de la petreceri care au facut celebra aceasta locatie.
ntr-o atmosfera deosebita special creata pentru relaxare, Clubul Robinson Country va asteapta cu variate moduri de a petrece timpul liber.
Daca doriti odihna si refacere va stam la dispozitie cu piscina situata in centrul complexului nostru, o adevarata oaza de prospetime. Puteti profita si de odihna din casutele noastre.
Daca doriti petreceri si distractie, va invitam in noul nostru resturant sau in terasa celebra pentru petrecerile care au loc aici.

Clubul Robinson Country este situat intr-o zona unica, inaltimile orasului Oradea. Pe langa facilitatile de relaxare, de asemenea va oferim o panorama deosebita asupra frumosului oras de pe Crisul Repede. De aseamenea pozitionarea sa il face un punct perfect de incepere a unei calatorii care se poate intinde pe tot judetul Bihor si Muntii Apuseni, de la Baile Felix pana la Pestera Ursilor, Padis, Arieseni, Stana de Vale, sau in tara vecina Ungaria.
Clubul Robinson Country
. Desi deschis oficial in 1995, familia care il administreaza are o experienta de aproape un secol in acest domeniu. Va invitam sa vedeti istoria noastra in imagini care acopera aproape 100 de ani de activitate.