Locuri : Food

Beer House

Restaurantul "Beer House" Oradea pe langa un meniu diversificat demancare si pizza va intampina cu un meniu de bar care satisface cerintele chiar si celor mai pretentiosi clienti.
Situat in imediata apropiere a parcului Magnoliei, la aproximativ 200 m, pe Str. Transilvaniei nr.25, restaurantul "Beer House" aduce un lucru nou si unic in orasul Oradea oferind o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate gusturile la preturi accesibile tuturor buzunarelor, precum si un meniu de bauturi adecvat tuturor varstelor.
Aici gasiti o mare varietate gastronomica, si cum o masa bogata nu se poate termina fara un desert pe masura, specialistii bucatari va stau la dispozitie pentru a satisface cele mai rafinate gusturi. La restaurantul "Beer House" gasesti o gama larga de sortimente de pizza facute doar din produse de calitate si proaspete, la cele mai accesibile preturi.
Restaurantul "Beer House" Oradea pe langa un meniu diversificat de mancare si pizza va intampina cu un meniu de bar care satisface cerintele chiar si celor mai pretentiosi clienti. Pe langa tarile obisnuite, aducem un plus prin o gama diversificata de vinuri albe si rosi, coktailuri, precum si nelipsitele sucuri racoritoare. Si pentru ca serile tale impreuna cu prietenii sa fie perfecte, aducem cele mai unice oferte de bere din oras: bere la halba si bere la metru la cele mai accesibile preturi.