Locuri : Magazine

Era Shopping Park

Era Shopping Park Oradea este cel de-al doile proiect dezvoltat de Omilos Group, prin intermediul companiei Omilos Oradea. Parcul comercial este asezat extrem de convenabil, la cinci minute de centrul orasului, la intersectia dintre Calea Aradului si centura orasului, fiind astfel extrem de accesibil.
Construit pe un teren ce insumeaza 180.168 mp, Era Shopping Park Oradea este primul proiect de acest fel dezvoltat in oras. Suprafata totala construita este de 78.000 mp, dintre care 62.740 mp reprezinta spatiu inchiriabil si 2.000 mp sunt parcari. Parcul comercial va fi deschis in doua etape, astfel:

Prima etapa – sfarsitul anului 2008
Cea de-a doua etapa – primul trimestru al anului 2009

Era Shopping Park Oradea va avea in componenta un mall de 38.761 mp, ce va cuprinde aproximativ 110 magazine, hypermarketul Carrefour (15.300 mp) si Galeria Comerciala Carrefour (4.500 mp), magazinul Bricostore (10.300 mp), magazinul de mobila Mobexpert (7.300 mp) si magazinul
Si-au deschis portile in cadrul retail park-ului trei mari magazine: Bricostore (10 500 mp), Carrefour (15 300 mp) si Galeriile ERA (4 200 mp), urmand ca in cel mai scurt timp sa devina operational magazinul Media Galaxy (3300mp).
Galeriile ERA propun nume cunoscute pe piata, insumand 33 de magazine ce se vor deschide treptat si vor acoperi toate serviciile de care au nevoie vizitatorii: branduri de fashion, accesorii & beauty: Sephora, Sensi Blu, Leonardo, Secuiana, Meli Melo, Mondex; telefoane, gsm si accesorii: Orange, Germanos, Say, Arsis Vodafone; electronice si IT&C: Media Galaxy, UltraPRO; decoratiuni: Bam boo; punct media: Inmedio; curatatorie: Titan Clean.
Odata finalizat, retail park-ul de la Oradea va avea o suprafata construita de 83 000 mp, dintre care aproape 65 000 mp suprafata inchiriabila si 2000 de locuri de parcare pentru vizitatori. In perioada urmatoare vor fi definitivate lucrarile pentru mall-ul din cadrul retail park-ului incluzand astfel magazinul Mobexpert si un loc de joaca pentru copii.
Conceptul arhitectural al mall-ului a fost creat de studiourile Chapman Taylor si Atelier 3 si este menit sa-l transforme intr-un punct de atractie, in care moda se afla pe primul plan. Spatiul va fi extrovertit, deschis si activ si va beneficia de o arhitectura moderna, cu un caracter contemporan marcant.