Locuri : Magazine

The Store

The Store, acum la Oradea
Nu de putine ori suntem pusi în situatia de a cauta un cadou aparte pentru o zi de nastere la care suntem anuntati brusc ca suntem invitati. Si atunci întrebarile de genul „Care ar fi cadoul potrivit?” nu mai contenesc. De asemenea, în cazul în care avem de organizat diverse evenimente, nunti, zile de nastere sau alte sarbatori, bautura este una dintre principalele „probleme” cu care ne confruntam.
Însa, de curând, în Oradea, s-a deschis un depozit de bauturi alcoolice si non-alcoolice (si nu numai) care poate sa ofere un raspuns întrebarilor noastre legate de organizarea de evenimente, dar si în alegerea unui cadou special. The Store si-a deschis portile pe 20 iunie, însa inaugurarea oficiala a avut loc sâmbata, 27 iunie, la sediul de pe Calea Clujului nr. 207. În prezenta prietenilor, dar si a unor personalitati locale, managerul magazinului Sebastian Indries a prezentat oferta de produse: de la whiskey, vinuri, sampanii, cocktailuri si pâna la bauturi fine datând chiar si din anii ’40, fiind o atentie speciala pentru ocazii deosebite, la parfumuri ale unor marci deja consacrate, dar si trabucuri, racoritoare sau deserturi. Astfel printre specialitati au putut fi remarcate bauturi din colectia Richard Hennessy, Louis XIII, Rachiu românesc din 1946, Brandy din anii 1975 sau 1985, Metaxa Grand Fine – editie speciala – , Absint, sortimente de bere, din care si Salitos con tequilla, vinuri de România: precum Murfatlar (înca din anii 76 si pâna în anii 90), Cotnari sau Recas. Si mai mult, Cabernet sau cele de Segarcea îmbuteliate în sticle de 3l si 5l (care într-adevar au continutul identic cu cel de pe eticheta; de altfel, The Store sunt unici distribuitori ai acestui produs) se regasesc si ele. De retinut este faptul ca Segarcea, în variantele rosu si alb, a fost premiat cu medalia de argint la Bruxelles. Vinurile provin si din tari precum Austalia, Chile, Italia sau Franta. Nu puteau lipsi nici sampaniile, ca Moet, a carei sticla este ornata cu cristale Swarowski, dar si Armand de Brignac, îmbuteliata într-o sticla argintie cu accesorii aurii. Nici trabucuri cubaneze ca Monte Cristo, Magnum 50 sau Cohiba si accesorii pentru trabucuri sau tigarile de foi nu au fost lasate deoparte.
Acestea sunt doar o parte din sortimentele oferite, restul ramân a fi descoperite. Cel mai important fapt este ca în cazul în care, de exemplu, pentru un anume eveniment, cantitatea cumparata este mai mica decât cea consumata, restul poate fi returnat celor de la The Store si se primeste diferenta de bani. Si nu în ultimul rând, preturile sunt de prima mâna.
The Store face parte din reteaua West Palace Group, în care intra West Palace Distribution, Hotel Atlantic, West Palace Imobiliare si Raya (laptele Raya).