Locuri : Sports & Fun

Club Sportiv Gym Oradea

Karate Kyokushin
Karate Kyokushin este una dintre cele mai complexe arte matiale din lume, ce pune accentul atât pe dezvoltarea fizica armonioasa, cât si pe dezvoltarea mentala si disciplinare.
Este un stil de lupta full contact, extrem de eficient pentru autoaparare, destinat atât copiilor, femeilor si persoanelor mai în vârsta, cât si sportivilor de performanta. CS Gym este unul dintre cele mai cu traditie cluburi în care se practica Karate Kyokushin, este numarul unu în toate topurile nationale, avînd în cadrul clubului antrenori calificati, maestri emeriti ai sportului si campioni europeni. Antrenorii clubului nostru sunt Anca Wallmen, centura neagra 3 dan, Presedinta Federatiei Române de Karate Kyokushin si multipla campioana europeana, Marius Ilas, centura neagra 2 dan, multiplu campion european si Harris Wallmen, centura neagra 3 dan, autorul singurei carti de specialitate scrisa în România, “Kyokushin- cel mai puternic karate”.
Judo
Judo, arta supletii, este una dintre artele martiale care ar trebui practicata de toata lumea, în special de copii.
E o arta martiala care dezvolta corpul armonios si educa spiritul. Scoala caderii, lectie obligatorie în judo, pregateste practicantul pentru piedicile din viata si îl învata sa fie mladios, elastic si nu rigid. Copiii au posibilitatea de a participa la concursuri ;i posibilitatea de a ajunge la marea performanta sub îndrumarea unui antrenor cu experienta de zeci de ani.
Fitness
Fitness-ul este o ramura sportiva relativ recenta, dezvoltata în special relaxarii atât de necesare omului modern sedentar.
S-a descoperit ca cel mai bun mijloc de relaxare dupa o munca intelectuala de birou sau dupa studiul la scoala sau facultate, este miscarea fizica. Antrenamentele au loc sub îndrumarea antrenorului Alex Wallmen care îmbina cele mai moderne programe de fitness cu metode dezvoltate de Dolph Lungren si cu tehnici din artele martiale. Ele sunt îmbinate cu un program de pregatire fizica generala, dinamic si activ, totul pe fond muzical.
Swiss Ball
Este o activitate sportiva moderna, bazata pe folosirea ca suport pentru o multitudine de exercitii a unor mingi umflate cu aer.
Exercitiile sunt extrem de eficiente pentru toate grupele musculare. Sportul se adreseaza în principal femeilor si tinerelor, deoarece miscarile sunt mai mult izometrice si nu forseaza de loc articulatiile si ligamentele, dar poate fi sportul perfect si pentru barbatii care nu au foarte mult timp pentru sport si cauta un tip de exercitii fizice eficiente, dar neinvazive.
Tae Bo – Aerobic
Ambele activitati au ca modalitate de antrenament exercitii fizice desfasurate pe muzica, fiecare cu specificul ei.
La orele de aerobic antrenamentele folosesc miscari specifice aerobicului, cu multe sarituri si rasuciri, iar la Tae Bo, activitate dezvoltata si perfectionata de Billy Blanks, activitatea fizica se bazeaza pe miscari preluate din artele martiale si adaptate pentru ca oricine sa le poata folosi. Orele se desfasoara sub îndrumarea antrenoarei emerite, Anca Wallmen si a antrenoarei Lili Tompa.

Culturism
Sala de culturism de la CS Gym este una dintre primele deschise în Oradea, o sala prin care au trecut multe nume mari ale sportului oradean.
Atmosfera este în permanenta deschisa, locul reusind sa atraga doar oameni de calitate, deschisi si prietenosi. Echipamentele din dotare sunt comparative cu cele din sala în care se antreneaza Ronnie Coleman, un sportiv incredibil, care pune accentul pe munca de calitate si nu pe echipamente de ultima generatie. Pentru începatori, la dispozitie va stau tot timpul doi antrenori calificati, Alex Wallmen si Marius Ilas. Sala dispune de vestiar, dusuri si salon de masaj.