Locuri : Sports & Fun

Strandul Felix

Strandul Felix, aqualand-ul statiunii, devine începand cu data de 21 iunie un modern si atractiv centru de recreere, primul de acest gen din Nord-Vestul Romaniei. Noile bazine sunt dotate cu instalatii ultramoderne de monitorizare a calitatii apei, precum si cu instalatii acvatice de agrement.
Strandul Felix are sase bazine noi: unul, avand o suprafată de 980 mp, cu apa termala, dotat cu instalatii acvatice de hidromasaj (inclusiv 20 de paturi de masaj subacval), jocuri si caderi de apa („ciuperca” si „geizer”); doua bazine de relaxare cu o suprafata totală de 1.700 mp, pentru adulti, precum si un bazin de 330 mp dotat cu instalatie de produs valuri. De asemenea, suprafetele din jurul bazinelor sunt placate cu dale, iar cele din interior, cu gresie si faianta, în concordanta cu tendintele actuale în materie, si în incinta strandului au fost montate 48 de grupuri de dusuri.
Special pentru copii au fost pregatite doua bazine – ”Baby” si ”Junior”, cu o suprafata totala de 505 mp, dotate cu jocuri acvatice atractive (”cetate” si ”ciuperca”).
Noutatile mentionate, completate de facilitatile de agreement existente – toboganul acvatic cu 5 piste si cele doua terenuri de sport (mini-fotbal si beach-volley), fac din strandul Felix cel mai modern si atractiv centru de recreere din zona.

(dupa www.bihoreanul.ro)