De Citit : Altele

Femeia, eterna poveste

| 14 iulie

Blasphemous Roumors

Daca e adevarat ca ne tragem din animale, sanii nu sunt un rezervor de lapte ci o imitatie a feselor. Sanii mari chiar incurca la supt. Daca e adevarat ca ne tragem din maimuta, ne-am pierdut parul, cel mai probabil, pentru ca ne-am mutat in pesteri odata cu purecii. Daca e adevarat ca nu am fost dintotdeauna asa cum suntem acum, femeile nu aveau orgasm la inceput. L-au invatat de la noi. Iar interminabilele evaluari de rochii si genti din mall-uri se trag din ciupercile pe care, de nevoie, trebuiau sa le aleaga inainte de a le culege.
Daca e adevarat ca evoluam, se pare ca rasul a evoluat din plans. Iar cuplul a evoluat pentru ca avem cea mai lunga perioada de educatie dintre primate, carnivore sau pesti. Normal ca ne atasam de altcineva.
Daca ne tragem din animale, impartim inca, sub neocortex, acelas creier cu crocodilii. Doar fight sau flight. Daca ne tragem din animale, ne-a crescut creierul, cum cresc adolescentii, cand am inceput sa mancam carne. Iar primele reguli intre oameni au aparut odata cu armele de vanatoare. Pentru ca odata cu sulitele, o femeie putea decima un trib intreg cu cateva priviri. Daca nu e adevarat ca am evoluat, inseamna ca asa o sa si ramanem.
Dar iata si vesti bune.
Daca oamenii se trag din animale, candva, copiii copiilor nostri o sa evolueze din oameni. Si poate vor scapa de ce nu vor mai avea nevoie. De invidie, ignoranta, depresii, obsesii, par pe corp, instinct de ucigas, unghii, draci, suferinta, zgarcenie sau egocentrism. Si atunci vor fi divini. Daca ne tragem din maimuta.