De Citit : Recomandări

Calatorii minunate spre Anglia cu feribotul

| 01 februarie

Te-ai gandit vreodata care sunt avantajele unei vacante pe cont propriu, cu masina, prin Europa? Fara agentii de turism, fara servicii incluse, ai libertate absoluta; faci ce vrei si cand vrei tu.

Daca iti doresti sa iei Marea Britanie “la picior”, o optiune extrem de facila si ieftina e sa iti iei familia, sa pleci cu autoturismul si sa treci Canalul cu un feribot. O cautare simpla dupa ferry to france sau france ferries te va ajuta in planificarea voiajului.

Exista optiuni avantajoase ca pret iar experienta traversarii cu bacul este de neinlocuit. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca poti sa pleci cu cate bagaje vrei, cu catel, cu purcel; ce sa mai vorbim, iti iei Romania cu tine in Anglia.

Fie ca vrei sa mergi la un meci de fotbal sau doar pentru o saptamana de camping rural, fie ca vrei sa vezi toate vestigiile Imperiului Britanic sau te duci la un concert al trupei favorite, nu uita sa iei in calcul mini-croaziera cu feribotul, o varianta ieftina pentru a ajunge la destinatie.

O solutie avantajoasa ar fi sa traversati din Franta in Anglia, pe ruta Dover-Dunkerque sau retur. Drumurile spre Dunkerque nu sunt foarte aglomerate iar de la Dover poti porni spre orice punct al Marii Britanii. Ai 12 feriboturi zilnic astfel ca timpul de asteptare este redus. Iar daca iti faci rezervare din timp, pretul este foarte mic. De exemplu, pentru o masina si 4 persoane, poti trece cu bacul cu aproximativ 30 de lire.

La bordul feribotului poti beneficia contra cost de servicii premium care sa-ti faca placute cele doua ore de calatorie. Restaurante, baruri si magazine iti vor asigura un ambient placut si relaxant in calatoria spre Anglia. Si daca pleci cu cei mici, pe bac sunt amenajate spatii de distractie pentru copii unde sunt si supravegheati.

Daca ti-am starnit curiozitatea, nu mai ramane decat sa planifici o vacanta de vis, sa faci rezervarea la feribotul spre Anglia, sa umpli rezervorul, sa ii iei pe cei dragi cu tine si… la drum!