De Citit : Recomandări

CLUB 99 – 99 COMEDY ROUTE

| 12 martie

Club 99 va invita DUMINICA, 18 MARTIE de la ora 20.00, intr-un cadru intim la show, BRITISH NIGHT – stand up comedy cu Jeff Leach, Geoff Whiting si Christian Reilley.

OPENING ACT este Jeff LEACH, un comediant britanic foarte HOT zilele acestea, castigator al mai multe premii din 2010 incoace si care are „prostul” obicei sa joace cu casa inchisa. Deci, merita vazut ne spun impresarii. Pe langa asta este si jumatate roman, nu stim exact care, dar aflam duminica.

COMPARE este Geoff WHITING, care deja este un obisnuit al seriilor de comedie din Club MOJO si este destul de obisnuit cu publicul romanesc, de care este incantat: „Au simtul umorului si, inteleg foarte bine engleza!” ne declara el.

CLOSING ACT este Christian Reilley pe langa faptul ca ne va distra, ne va si canta improvizatii, cantecele comice. A facut turul lumii de vreo 3 ori in cariera sa, deci ar fi bine sa nu-l ratam.

De peste 2 ani Club 99 face publicul bucurestean sa traseze ruta comediei catre B-dul Dacia nr.99. 4 seri pe saptamana in care Teo, Vio, Costel, Suzi, Micutzu si Sergiu, alaturi de alti prieteni si invitati, striga adunarea la stand up comedy, la improvizatie! Si, cum drumul spre club s-a asezat, mai bine decat o autostrada romaneasca din ultimii 20 de ani, ne-am gandit sa taiem panglica si sa inauguram : „99 COMEDY ROUTE”!

Unde? CLUB 99 – B-DUL DACIA 99
Cand? DUMINICA, 18 MARTIE, 20.00
Info & rezervari: 0733 500 301
INTRARE : 25 RON

Locurile sunt limitate, deci rezervarile sunt recomandate!