Locuri : Agenții de turism

AEROTRAVEL LUFTHANSA CITY CENTER

Aerotravel Lufthansa City Center inseamna:

o filosofie de companie care pune calitatea serviciului pe primul loc
o echipa de profesionisti care stiu sa va asculte si va ofera solutii personalizate
un portofoliu complet de servicii
experienta pe piata romaneasca de turism, unde suntem prezenti din 1997 (cititi povestea noastra)
cele mai inalte standarde internationale de calitate, garantate si de afilierea la reteaua Lufthansa City Center International.

Serviciile personalizate pe care le oferim ii transforma pe cei care apeleaza la noi pentru prima oara in parteneri de lunga durata, deoarece seriozitatea si atentia fata de fiecare client in parte sunt calitati care nu lasa pe nimeni indiferent.
Consilierii dumneavoastra de calatorie
Aerotravel Lufthansa City Center nu reprezinta pentru partenerii sai doar simpla rezervare, printare si distribuire a documentelor de calatorie. Noi suntem consilieri de calatorie iar scopul nostru este sa ajutam clientii cu cele mai folositoare sfaturi, idei si informatii. Fie ca apelati la noi in nume personal sau in numele organizatiei dumneavoastra, veti fi probabil placut surprins de stilul nostru de lucru: noi cautam sa va intelegem nevoile, nu sa va convingem de ce aveti nevoie.
Suntem genul de oameni care nu ezita sa va vorbeasca si de dezavantaje (atunci cand ele exista). Credem in onestiate si in relatii de lunga durata. Iar satisfactia noastra cea mai mare este sa va vedem multumit de alegerea pe care ati facut-o in deplina cunostinta de cauza.
Suntem mandri sa facem parte din reteaua Lufthansa City Center International, care este cea mai mare organizatie de agentii de turism din lume bazata pe conceptul de franciza.Luftnasa City Center combina avantajele pe care le are la nivel local un antreprenor cu beneficiile care decurg din prezenta globala a retelei.
Misiunea noastra
Sa ii ascultam cu atentie pe clienti pentru a le intelege nevoile si sa le oferim servicii personalizate in acord cu cele mai inalte standarde de calitate ale industriei.
Valorile noastre

calitatea inainte de toate!
profesionalism
serviciu personalizat
orientare spre viitor