Locuri : Agenții de turism

RUSTIC TRAVEL

Agentia RUSTIC TRAVEL a fost infiintata in 13 septembrie 2001 si functioneaza cu licenta de turism TOUR OPERATOARE nr. 3339 din 28.12.2004. Agentia este membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ) si ANTREC ( Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural ), fiind filiala Bihor a acestei asociatii.

Fie ca doriti sa va petreceti cocediul redescoperind lumea mirifica a satului romanesc, fie ca doriti rezervari sau circuite in tara sau strainatate, RUSTIC TRAVEL este partenerul potrivit pentru a va planifica vacantele.

Vino sa descoperi parfumul copilariei, sa te bucuri de linistea naturii, sa cunosti viata oamenilor ce traiesc la satele care inca mai pastreaza cultura si traditiile romanesti. Scopul nostru este de a face din concediul dumneavoastra cea mai frumoasa si placuta perioada a anului.

Agentia va ofera:

– Cazare in pensiuni clasificate de Ministerul Turismului, de la 1 la 5 margarete ; gastronomie traditionala ; ambianta rustica ; terapie anti-stres in mijlocul naturii.
– Vacante romantice in universul satului romanesc.
– Rezervari in hoteluri de la 1 la 5 stele in toate orasele tarii si in strainatate.
– Bilete de tratament in statiuni balneo-climaterice.
– Bilete de odihna la munte si la mare la cele mai mici tarife.
– Sejururi si circuite in strainatate.
– Circuite traditionale : tematice, religioase, culturale etc.
– Sejururi si circuite personalizate si adaptate cerintelor si exigentelor fiecarui turist.
– Consultanta si asistenta tuturor proprietarilor de pensiuni care doresc sa-si faca din turismul rural o sursa de venit si un mod de viata.
– Turism de sanatate : tratament balnear si tratament stomatologic.
– Cursuri de formare profesionala si manageriala in turism pentru cei care doresc o cariera in acest domeniu.

Pentru orice alte informatii sau cereri nu ezitati sa ne contactati.

Un personal dinamic, competent si specializat va sta la dispozitie pentru a raspunde cu proptitudine cerintelor dumneavoastra.