Locuri : Cazare

Hotel Anthimos

Anthimos**** dispunând de 13 camere si apartamente – dintre care 2 apartamente Senior si 11 camere duble – ofera turistului mult dorita stare de bine si confort.

Restaurantul Anthimos**** cu o capacitate de 140 locuri, prin stil, clasa si rafinament este locul ideal pentru petrecerea unor clipe deosebite alaturi de familie si prieteni.

Serviciile de agrement pot îmbrăca mai multe forme:

– ecoturism;
– organizarea la cerere pentru clienţi a unor activitat de echitaţie, vânatoare, pescuit (în diferite locatii din vecinatate);
– închirieri de obiecte sportive;
– excursii în zona Baile Felix, Stâna de Vale, Pestera Ursilor;
– organizarea de circuite turistice per pedes, cu bicicleta sau auto;
– excursii tematice (vizită la stâna de oi si prepararea de brânza, prezentarea si învatarea unor mestesuguri vechi, taierea si pomana porcului etc).

Anthimos**** va pune la dispozitie: 9 camere cu pat matrimonial, 2 camere twin si 2 apartamente Senior (fiecare apartament este compus din 2 camere cu pat matrimonial si living).

Camerele elegante, dotate cu mobila din lemn masiv de nuc, TV LCD cu programe prin cablu / satelit, minibar, seif, conectare internet, climatizare contribuie la crearea unei atmosfere relaxante; camerele de baie, spaţioase si echipate cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci stau la dispozitia oaspeţilor.

Serviciile de care puteti beneficia la Anthimos****: mic dejun inclus în pretul camerei, acces gratuit la internet, minibar, seif în camera, parcare gratuita, receptie 24 ore, transport la si de la aeroport (contra cost), schimb valutar, servicii de agente, room service, personal vorbitor de limbi straine, curatatorie chimica – spalatorie, servicii postale / curier, loc de joaca pentru copii, meniu pentru copii, ziare gratuite în hol