Locuri : Kids

Gradinita Aleodor

Gradinita Aleodor functioneaza în cladirea nou-construita situata pe strada Moldovei Nr.3. Cladirea a fost conceputa si realizata cu scopul de a functiona ca si gradinita. Astfel nu s-a facut nici un compromis în ceea ce priveste siguranta, confortul si conditiile excelente pe care le oferim copiilor dumneavoastra.
Ca sa facem o scurta trecere în revista a facilitatilor de care dispunem va vom enumera pe scurt din ce este compusa cladirea:
La parter: Vestiar, Izolator + Cabinet medical împreuna cu grupul sanitar aferent. În acest fel la orice manifestare de boala contagioasa a unui copil împiedicam o posibila molipsire a copiilor prin faptul ca acesta nu mai urca la salile de grupa de la etaj, ci se joaca sau se odihneste în izolator, bineînteles sub supravegherea unui cadru din gradinita.
Tot la parter, dar cu intrare separata fata de gradinita, exista un cabinet psihologic privat unde asiguram evaluarile psihologice ale copiilor-care sunt incluse in taxa scolara.
La demisol: Sala de mese cu oficiul pentru vesela, bucataria cu depozitul de alimente, grupul sanitar pentru personalul din bucatarie.
De remarcat ca bucataria este aprovizionata din afara cladirii prin liftul pentru alimente în asa fel încât circuitul de aprovizionare cu alimente este clar delimitat de circuitul de evacuare a resturilor de la bucatarie, precum si de circuitul de intrare al personalului de la bucatarie.
La etaj: 2 Sali de activitati care au in dotare paturi rabatabile in asa fel incât sa poata fi folosite si pentru somnul copiilor.