Locuri : Magazine

Diego Oradea

Parchetul laminat pune bazele atmosferei spatiilor noastre de locuit, reda excelent ambianta familiara si eleganta a parchetului. Parcheturile laminate Wood Step si Quick Step comercializate de noi sunt fabricate pentru diferite grade de rezistenta la uzura, oferim o gama larga de culori si modele, împreuna cu toate accesoriile necesare pentru montaj.
Covorul este un element de ambianta determinant în caminul nostru, si totodata este elementul cel mai usor de variat. Covorul poate sublinia stilul definit de mobilier al încaperii sau poate contrasta cu acesta. Prin înlocuirea covorului putem transforma într-o clipa atmosfera spatiului conform starii noastre de spirit, sau putem chiar sa ne schimbam mediul în functie de anotimpuri.

Mocheta ofera un învelis moale pentru spatiile noastre, putând crea o atmosfera intima, familiara chiar si într-un spatiu de birouri. Prin culori, nuante si modele pot restrânge sau mari optic spatiul. Magazinele noastre ofera un sortiment bogat de mochete cu un stil aparte, în culori si modele unice.

Pardoseala din PVC Flextone imita cu succes orice tip de pardoseala: gresie cu o finisare deosebita a suprafetei si a rosturilor, sau un model deosebit de parchet. Pardoselile din PVC sunt fabricate astazi într-o calitate excelenta, sunt foarte rezistente la uzura si nu se decoloreaza, astfel ca materialele naturale pot fi înlocuite cu aceasta pardoseala calda care se încadreaza în bugetul oricui.

Perdelele determina atmosfera caminului nostru, în timp ce ne separa de lumea exterioara. O perdea bine aleasa poate înviora stilul si coloritul locuintei. Putem alege dintre draperii, perdele transparente sau decorative în functie de scopul lor si de încaperea în care vor fi amplasate.