Locuri : Magazine

King Art

Am infiintat firma in 1994 ocupandu-ne in principal de comertul en-gros cu ochelari de soare. In calatoriile prin tara am observat o lipsa de oferte de bijuterii fashion si cadouri de origine orientala. Ne-am gandit ca un magazin care sa ofere aceste lucruri ar fi o idee buna si, in scurt timp, primul magazin s-a deschis la Oradea in 1998.
Ideea a fost incununata de succes si reactiile pozitive pe care le-am primit ne-au convins sa extindem reteaua de magazine la Cluj, Brasov, Targu Mures, Baia Mare si Satu Mare.
Interesul pentru produsele noastre a continuat sa creasca si, bineinteles, oferta noastra s-a diversificat, incercand sa acopere cele mai variate gusturi. Am vrut sa surprindem publicul vizitator nu doar cu varietatea marfurilor ci si cu serviciile oferite. Intotdeauna ne-am straduit sa oferim cumparatorilor o experienta care sa-i convinga sa revina cu placere in magazinele noastre.
Cadourile pe care le vindem sunt in mare masura importate de noi din Mexic, Peru, India, Indonezia, Nepal, Thailanda, Vietnam, Zimbawe, Kenya, Filipine si China
Bijuteriile sub marca Xuxa – pentru care suntem distribuitori exclusivi in Romania – provin din Franta, Italia si Hong-Kong. De asemenea, distribuim si bijuterii din materiale naturale (lemn, bambus, cocos, piele si pietre semi-pretioase) care provin din Peru si Filipine. Bijuteriile din argint sunt produse in Thailanda.
In prezent, stam la dispozitia partenerilor nostri si cu un depozit de 1800 mp in care ii putem servi in conditii ideale.
Speram sa deveniti si dumneavoatra un client fidel si va asteptam cu drag in magazinele noastre!