Locuri : Magazine

NM Electro

S.C. NM Electro S.R.L este o firmã cu capital integral privat românesc, fondat în anul 1998 care oferã pietei româneti un parteneriat de încredere si competitiv pentru proiecte civile si industriale.
Oferim solutii spre nevoile clientilor pentru o optimã realizare si exploatare a retelelor electrice cu o gamã completã de echipamente electrice.
Societatea importã, distribuie si comercializeazã materiale electrice civile si industriale prin punctele sale de lucru din:
– Oradea , str. Cãi Ferate nr. 9 – depozit
– Oradea, str. Sucevei nr 32-34 – magazin
Prin diversitatea producãtorilor pe care îi reperezentãm, a personalului specializat si prin logistica de care dispunem ne adresãm tuturor constructorilor, antreprenorilor, arhitectilor si proiectantilor din domeniu, cu o gamã comletã de echipamente electrice:
– Cabluri si conductori de medie si joasã tensiune ce pot fi utilizate pentru diferite aplicatii.
– Distributie si transport de energie electricã: întrerupãtoare automate, separatoare, contactoare, relee, sigurante, transformatoare, conecticã, tablouri de distributie, aparataj de joasã tensiune.
– Corpuri de iluminat si sisteme de ilumminat pentru: sectorul industrial, constructii civile, drumuri, spatii publice si constructii rezidentiale.
– Materiale si accesorii necesare instalatiillor electrice: jgheaburi si tuburi de metal si PVC, console, elemente de fixare, sisteme de pãmântare.
– Realizarea si livrarea tablourilor electrice industriale si rezidentiale, a materialelor de medie tensiune.
Avantajele companiei noastre care stau la baza relatiei cu partenerii de afaceri, furnizori sau clienti sunt: calitatea, promtitudinea, beneficiul reciproc.