Locuri : Sports & Fun

Ars Nova

Şcoala de dans şi bune maniere Ars Nova s-a născut ca o încercare de a readuce orădenilor şansa de a experimenta dansul în adevaratul sens al cuvântului, de a oferi fiecăruia posibilitatea dezvoltarii personale pe care o poate aduce aceasta activitate – scopul nostru fiind dincolo de performanţa strict tehnică, formarea şi consolidarea unor valori prea puţin întâlnite în prezent – stil, elegantă, încredere, armonie… Pe langă excelenţa în dans, Ars Nova promovează excelenţa în plan personal, educând atat fizicul, cât şi psihicul.
Şcoala a luat fiinţă cu 10 ani in urma, sub conducerea a două gimnaste, multiple campioane naţionale, cu scopul de a continua şi a modela noi talente în arta jazz-baletului, baletului clasic, a show-dance-ului şi a gimnasticii ritmice.
De-a lungul celor zece ani, şcoala a crescut constant, ajungând în prezent la un numar de aproximativ 100 de copii cu vârste între 3 şi 13 ani, care practică o gamă largă de cursuri: gimnastică de iniţiere, gimnastică de întreţinere, balet, jazz-balet, show-dance, majorete şi gimnastică ritmică, sub atenta coordonare a profesorilor de specialitate ai şcolii.
Atenţia pe care o acordăm fiecărei sesiuni de pregatire, precum şi dedicaţia profesorilor în educarea copiilor şi inspirarea noţiunilor de performanţa sau profesionalism se observă în participarea acestora la Campionate Naţionale, Europene şi Mondiale, unde rezultatele n-au întarziat să apară.
Scoala ofera in acelaşi timp cursuri inedite şi pentru adulţi – aerobic dance, jazz-balet, precum şi ore private de aerobic şi modelare corporală.