Locuri : Utile

Auto Daya RENT A CAR

Va stam la dispozitie cu 18 modele de autoturisme si autoutilitare de calitate, la preturi care sa va sporeasca placerea de a conduce.
Depozit de garantie: 200 EUR
Societatea noastra AUTO-DAYA serv. SRL are sediul in ORADEA si are ca obiect principal inchirieri auto catre persoane fizice sau / si societati comerciale Inchirierea auto in sistem RENT A CAR se face in conditiile prevazute la pagina" Termen si Conditii " din site-ul nostru.
Pentru a putea satisface cererea de inchirieri de autoturisme societatea noastra a deschis un birou de inchirieri auto(rent a car) in Timisoara.
Numarul de telefon pentru rezervari este 0788523511.

Preturile pentru inchirieri auto sunt cele mai mici din zona Banat Crisana va puteti convinge de asta accesand pagina de "Tarife". Preturile cele mai avantajoase le veti gasi la noi !!! Tarifele de inchirieri auto pentru o perioada de peste 3 zile sunt negociabile direct cu agenti nostri din ORADEA,ARAD,ClUJ si TIMISOARA. Autoturismele ce le oferim spre inchiriere (rent a car) sunt dintre cele mai noi modele cu anii de fabricatie fiind 2009. Va asteptam sa ne contactati in birourile noastre din ORADEA, ARAD, CLUJ si TIMISOARA.
Pe cei care calatoresc cu avionul ii informam ca avem reprezentanta si locuri de parcare la Aeroportul Oradea.