Locuri : Wellness

Mara Beauty Center

Mara Beauty Center s-a nascut din dorinta de a oferi un refugiu din cotidian tuturor celor ce doresc sa experimenteze cele mai noi tehnologii si produse din domeniul Beauty. Am plecat la drum cu promisiunea ca întotdeauna vom fi la curent cu cele mai noi tendinte si tehnici.
Salonul nostru dispune de aparatura medicala, unica în România – VelaShape, supravegheata de personal medical, ce prezinta siguranta maxima în efectuarea tratamentelor, schemele de tratament fiind propuse de catre medicul nutritionist si de catre medicul dermatolog.
Produsele cosmetice sunt profesionale si cu rezultate remarcabile certificate. Procedurile Mary Cohr aplicate cu blândete de specialista noastra vor da o noua dimensiune cliseului "tratament cosmetic".
Am ales procedurile de masaj Babor pentru a va oferi ceva cu adevarat special. O calatorie în linistita Indie sau tumultoasa Africa va deconecteaza de la ritmul cotidian si va ajuta sa va pierdeti într-o lume a viselor perfecte.
Împachetarile Total Contour Wrap îmbina perfect puterea tamaduitoare cu efectul estetic imediat. Toxinele sunt eliminate în timp ce pielea îsi recapata elasticitatea si vigoarea.
Epilarea de lunga durata este realizata prin cea mai noua descoperire în acest domeniu – IPL (lumina intens pulsata). Astfel împlinim trei dorinte care pâna acum nu stateau una lânga cealalta: o piele curata pentru o perioada cât mai indelungata, nicio durere, efect benefic asupra dermei.
Trecerea vremii sau mici accidente lasa urme pe corpul dumneavoastra. Tratam ridurile sau petele cu cele mai noi proceduri si cu cele mai noi tehnologii.
Însa noi dorim sa demonstram, nu sa promitem asa ca va invitam sa ne calcati pragul si sa va lasati pe mâna profesionistilor!