Locuri : Sports & Fun

Club de scufundari Nautilus

Toti acei care simt ca au omis ceva din viata lor, ceva ce ar trebui încercat, au ajuns la locul potrivit.
Clubul de Scufundari ,,Nautilus” a fost înfiintat în urma experientelor profesionale dobândite în cadrul meseriei de pompier militar. Printre membrii clubului nostru se numara atât scafandrii amatori cât si profesionisti (pompieri, salvamont, politie), din toate categoriile de vârsta si sex.
Cursurile teoretice si practice (piscina) le facem pe plan local (Oradea), iar cele din aer liber în lacurile din preajma Oradiei, dupa preferinte chiar si în mare. Dispunem de mai multe echipamente complete pe care le punem la dispozitia cursantilor, deservindu-i la potential maxim, acestia primind din primul moment tot ce este necesar pentru buna desfasurare a cursului.
Daca te-ai hotarât sa ,,gusti” putin din lumea fantastica a scufundarilor atunci ai ajuns la locul potrivit.
Noi stam la dispozitia ta si prin cursurile noastre, dorim sa te introducem în fantastica lume a scufundarilor prin care vei cunoaste o lume cu totul noua, viata subacvatica cu o mie de fete, care îti ofera senzatii nemaiîntâlnite pâna acum. Dar nu trebuie sa uitam nici o clipa ca în adâncuri nu tu esti seful. Esti cu totul subordonat apei si legilor sale si pentru aceasta este nevoie sa-ti însusesti o baza sigura de cunostinte pe care ulterior poti sa „construiesti”.
Dupa ce ai citit toate acestea credem ca am reusit deja sa-ti oferim o prima siguranta, asa ca înscriete la cursurile noastre, unde te asteapta o echipa pasionata care stie ca nu te nasti învatat cu aceste lucruri ci trebuie sa ti le însusesti de la baza si atunci cu siguranta acest anturaj va fi pe placul tau si vom putea savura împreuna placerile scufundarilor.