Locuri : Utile

Camera de Comert si Industrie Bihor

Camera de Comert si Industrie Bihor este cea mai puternica asociatie a mediului de afaceri a judetului, reunind in randurile sale intreaga retea de societati implicate in comert si industrie, camere de comert bilaterale si asociatii profesionale.
Camera de Comert si Industrie Bihor este o organizatie neguvernamentala, cu caracter autonom, care sustine interesele comunitatii de afaceri si, in special pe cele ale membrilor sai, in dialogul cu institutiile statului si organismele internationale. C.C.I. Bihor actioneaza pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent si propice dezvoltarii sectorului privat, unei economii de piata reale, durabile si deschise spre exterior.
C.C.I. Bihor este aproape de mediul de afaceri si prin oferta sa de servicii care include misiuni economice, programe de perfectionare profesionala, organizarea de seminarii si dezbateri, baze de date de informatii si oportunitati de afaceri care pot contribui la dezvoltarea afacerilor.
De asemenea, in contextul procesului de integrare a Romaniei in structurile europene, C.C.I. Bihor a demarat o campanie de pregatire a mediului de afaceri in vederea adoptarii normelor comunitare de catre agentii economici.
Pentru orice companie, straina sau romana, colaborarea cu C.C.I. Bihor este cu siguranta benefica atat pentru dezvoltarea afacerii, pe plan national si pe pietele externe, cat si pentru dezvoltarea competentelor personalului sau pentru pregatirea in vederea aderarii la UE.