Locuri : Wellness

Centrului de Fitness si Infrumusetare Ebony

Sectia de aerobic din cadrul Centrului de Fitness si Infrumusetare Ebony care fiinteaza la Lotus Center este cea mai mare si dinamica din Oradea. Cu patru instructori de notorietate, sectia a devenit un loc in care reprezentantele sexului frumos si nu numai isi regasesc tonusul si sanatatea.
Dana Luca, una dintre cele mai cunoscute antrenoare de aerobic din municipiu, ne-a declarat ca cele doua sali puse la dispozitie de Centrul Ebony sunt suficiente si foarte bine dotate, comparativ cu alte locatii din oras.
"Trebuie sa subliniez complexitatea salilor, mai ales cea de la parter, care iti ofera toate conditiile pentru obtinerea unui corp sanatos. Aici practicam trei feluri de antrenamente: step aerobic, tae-bo si dance aerobic. In functie de compatibilitatile organismului sportivilor aplicam si metodele noastre de antrenament. Eu recomand ca pe langa ora de aerobic, practicantii sa faca exercitii de fitness si sa adopte o alimentatie sanatoasa. Numai asa organismul lor va putea fi adus intr-o conditie sanatoasa si armonioasa. Este de preferat evitarea dulciurilor (pe baza de zahar), a pastelor fainoase. In cadrul centrului avem si o sala pentru intretinera pielii, iar clientele noastre care vor intimitate au la dispozitie o sauna speciala, chiar langa vestiarul de fete. Pentru ca antrenamentul sa fie eficient este de preferat ca el sa se desfasoare de 3-4 ori pe saptamana, coroborat cu exercitii de fitness. Pe langa faptul ca este un sport care intretine sanatatea, aerobicul este si relaxant, este o cale de refacere dupa stresul acumulat zilnic la locurile de munca. Programul nostru incepe de la ora 17:00 si se incheie la 21:00, iar sambata programul incepe la ora 10:00 si tine pana la 12:00" a precizat Dana Luca.

Ebony are singura sala de squash din Oradea!